The Rolling Stones otkrili dosad neobjavljenu pjesmu “Troubles A’ Comin”
30. rujna 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Rolling Stones otkrili dosad neobjavljenu pjesmu “Troubles A’ Comin”

Ususret nadolazećem slavljeničkom izdanju albuma „TATTOO YOU (40th ANNIVERSARY)“ The Rolling Stones su otkrili dosad neobjavljenu pjesmu „Troubles A’ Comin“!

Pjesma je originalno nastala u Parizu 1979. godine, a sada je, nakon godina čekanja napokon ugledala svjetlo dana i to u pratnji lyric videa s arhivskim fotografijama. Od 30. rujna „Troubles A’ Comin“ može se slušati na svim glazbenim platformama.

„Troubles A’ Comin“ snimljena je krajem sedamdesetih te se trebala naći na studijskom izdanju iz 1981. godine. Četiri desetljeća nakon i napokon objavljena, ova pjesma zaraznog ritma i predvođena gitarama pravi je glazbeni dragulj te uvod u ukupno devet nedavno dovršenih rariteta iz bendovske arhive koji će biti objedinjeni u kolekcionarskoj poslastici „Lost & Found“, posebnom dodataku slavljeničkog „Tattoo You“ izdanja.

Reizdanje hvaljenog višeplatinastog albuma „Tattoo You“ stiže na njegovu 40. obljetnicu te donosi remasterirane snimke svih 11 pjesma originalnog izdanja iz 1981. godine uključujući vječne favorite kao što su „Hang Fire“ „Waiting On A Friend“ i, naravno, neizostavnu hit pjesmu „Start Me Up“ koja je od kad je otvorila album postala prepoznatljiv i nezamjenjiv potpis benda.

„TATTOO YOU (40th ANNIVERSARY)“ album slavi u njegovom punom sjaju te će u izdanju Universal Musica biti objavljeno 22. listopada ove godine. „Troubles A’ Comin“ i druge pjesme koja publika još nije imala priliku čuti, naći će se u posebnom Box Setu kao i na slavljeničkim deluxe CD-u i nekoliko verzija vinilnih izdanja. Prednarudžbe su moguće OVDJE

Rock’n’roll legende se, nakon kraće pauze, ponovo kotrljaju! U subotu, 26. rujna The Rolling Stones su se vratili koncertima te nastavljaju svoju hvaljenu „No Filter“ turneju kojom slave uspjeh još uvijek aktualnog reizdanja kultnog albuma „Goats Head Soup“.

Foto: Helmut Newton