Talijanska atrakcija Måneskin otkrila novi singl i rasprodala turneju u 2 sata
10. listopada 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Talijanska atrakcija Måneskin otkrila novi singl i rasprodala turneju u 2 sata

Nakon hitova “I Wanna Be Your Slave” i “Beggin´” koji su mjesecima bili unutar top deset singlova na top ljestvicama dijem svijeta, talijanska rock atrakcija Måneskin objavila je novi singl “Mammamia”.

Popularnost pobjednicima ovogodišnjeg Eurosonga na kojem su se predstavili pjesmom “Zitti E Buoni” i dalje raste, a nova je pjesma u manje od jednog dana prikupila više od 500 tisuća pregleda na YouTubeu (#24 u YouTube trendingu u Hrvatskoj)!

Pjesmu su sinoć uživo za obožavatelje izveli u Berlinu SO63 koji su nekoć pohodili David Bowie te Iggy Pop (Måneskin su ga ugostili na novoj verziji svoje pjesme „I Wanna Be Your Slave“. ) “Mammamia” je prva pjesma koju su napisali nakon Eurosonga, a više o pjesmi i sebi, otkrili su i medijima na press konferenciji.

Pjesma govori o percepciji koju ljudi imaju o nekome, dok je taj netko potpuno drukčiji od onoga što oni pretpostavljaju. Time su po prvi puta pokazali i svoju ironičnu stranu. I sami su osjetili predrasude nakon Eurosonga kad javnost nije baš uvijek shvaćala njihove postupke. Energičnu pjesmu su producirali Fabrizio Ferraguzzo i Måneskin. Kao i uvijek, i ova je pjesma snimljena uživo kako bi zvučala žestoko i sirovo. Pjesma ima i plesnu vibru zahvaljujući bas rifovima i ritmičnom bubnju.

Måneskin (danski izraz za mjesečinu) je talijanski rock band kojeg predvodi pjevač Damiano David, basistica Victoria de Angelis, gitarist Thomas Raggi i bubnjar Ethan Torchio.  Ovaj je četveročlani band ubrzo nakon Eurosonga postao globalni fenomen te jedni od najslušanijih glazbenika posljednjih nekoliko mjeseci na streaming servisima.

Najavljena turneja  ‘LOUD KIDS’ je rasprodana u samo dva sata!

Datumi:

6.2. London, Engleska
10.2. Bruxeless, Belgija
12.2. Luksemburg
15.2. Varšava, Poljska
18.2. Beč, Austrija
21.2. Pariz, Francuska
24.2. Zürich, Švicarska
26.2. Berlin, Njemačka
28.2. Prag, Češka
1.3. Budimpešta, Mađarska
3.3. Amsterdam, Nizozemska
7.3. Kijev, Ukrajina
9.3. Moskva, Rusija
11.3. Sankt-Peterburg, Rusija
13.3. Tallinn, Estonija
14.3. Riga, Latvija

Foto: Francis Delacroix