Svjetska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile vraća se u Zagreb
27. listopada 2021.
Music Box (11091 Članci)
Podijeli

Svjetska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile vraća se u Zagreb

Slovenska jazz atrakcija Perpetuum Jazzile jedna je od najpoznatijih i  najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu, a u Zagreb stiže 8. studenog.

Omiljeni od kritike, slovenski bend poznat je po svojim snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, neviđenoj kreativnosti, pozitivnoj energiji i širokoj  paleti glazbenih žanrova koje pjevači stvaraju svojim glasovima, a među kojima se nalaze  – pop, rock, jazz, gospel, blues, bossa nova, disco, funk, etno i brojni drugi. Bogati repertoar ovog nevjerojatnog benda sastoji se od hitova slavnih glazbenika kao što su ABBA, Toto, Michael Jackson, The Queen, Daft Punk, David Guetta, Lady Gaga, Earth, Wind & Fire, Billy Joel, David Bowie, Joni Mitchell, George Benson, Bee Gees i drugih legendi.

Perpetuum Jazzile je osnovan 1983. godine, pod utjecajem tadašnjeg umjetničkog redatelja Marka Tirana, koji je počeo s grupom pod imenom Gaudeamus izvođenjem zahtjevnih jazz vokalnih ansambala.

“Jako se radujemo da ponovno dolazimo u Zagreb i imamo priliku s našom vokalnom ekstazom oduševiti sve naše fanove u KD V. Lisinski. Sigurni smo da će 8. studenog biti velika zabava za nas na pozornici i za publiku. Dođite da uživamo i pjevamo zajedno”, poručuju članovi Perpetuum Jazzile.

Za prisustvovanje na koncertu uz kupljenu ulaznicu treba priložiti COVID potvrdu u elektroničkom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje). Koncert počinje u 20 sati, a ualznice potražite u sustavima Eventim, Entrio i blagajnama dvorane.