OŠTARIJE SU MI OTPRLI! Alen Vitasović se vraća u Boogaloo!
1. studenoga 2021.
Music Box (11028 Članci)
Podijeli

OŠTARIJE SU MI OTPRLI! Alen Vitasović se vraća u Boogaloo!

Kad je Alen Vitasović posljednji put imao koncert u Boogaloou na velikoj Ča-val fešti, ni slutio nije da će mu svega par mjeseci kasnije oštarije zaprti.

Više od godinu i pol kasnije, oštarije su, doduše ne do kraja, otprte i Alen se u velikom stilu vraća u Zagreb. Svi koji su bar jednom u zadnjih nekoliko godina bili na njegovim koncertima znaju zašto je dobio nadimak Grande. I zato trebate doći i na sljedeću zabavu, u klubu Boogaloo u petak 26. studenog.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri objavio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevamo “Bura”, ali to zna svatko za sebe.

Informacije o ulaznicama i pretprodaji bit će poznate uskoro. Organizator koncerta je Hangtime Agency.