Jimmy Stanić među studentima – najavljen koncert u KSET-u
10. prosinca 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Jimmy Stanić među studentima – najavljen koncert u KSET-u

Mnogi su kroz stoljeća bili nazivani “živim legendama”, ali ovdje se radi o osobi koja bi mnoge takve (neke od njih već pokojne) mogla posramiti. Netko čija karijera seže dalje nego što ovaj klub postoji, a sam i životni vijek traje već dulje od dva KSET-ova. Riječ je, naravno, o Stjepanu Jimmyju Staniću, koji 15.12., nakon previše godina izbivanja ponovo nastupa u Klubu studenata elektrotehnike.

Ne priliči mu jednostavan opis kao što bi bio svirač, pjevač ili komičar, jer ovdje se radi o nekom zaslužnom punopravne titule svestranog “zabavljača”, na tragu onih originalnih talenata iz prošlih vremena, poput jednog Sinatre ili Deana Martina. Možeš očekivati autentične šlagere i pikantne evergreene te neizostavne šale, viceve i skečeve. Sve to izvedeno s toplom iskrenošću i galantnim starozagrebačkim šarmom koji polako već biva zaboravljen. U intimnom ozračju (nezadimljenog) kluba, na pozornici će mu se uz bend pridružiti i njegova dugogodišnja supruga Barbara Trohar na vokalima.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu. Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu korištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Ulaznice će biti uskoro u prodaji.

Foto: Boris Podobnik / Ravno do dna