Sabrina Hebiri predstavila božićnu pjesmu kakvu već dugo priželjkujemo
18. prosinca 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Sabrina Hebiri predstavila božićnu pjesmu kakvu već dugo priželjkujemo

Na samom početku prosinca, na sam blagdan sv. Nikole na sve hrvatske radio postaje stigla je predivna božićna balada „Za Božić“ u izvedbi Sabrine Hebiri.

Atraktivna pjevačica koja već treću sezonu oduševljava svojim vokalnim izvedbama popularnih pjesama u poznatoj emisiji HTV-a „A-strana“, snimila je pjesmu kakvu već dugo priželjkujemo na božićnim play listama.

„Radi se o baladi pop stila, s primjesama soula, dok violine i gudači čiji aranžman potpisuje Ante Gelo daju skladbi pomalo nostalgični štih, moderno zapakiran sjajnom produkcijom“, izjavila je Sabrina ističući producenta Vinka Mihića kao autora glazbe i teksta, saksofonista Mihu Hawlinu iz Ljubljane te Frana Šokića zaduženog za klavijature.

Spot za pjesmu snimljen je u Sabrininoj rodnoj Rijeci, u predivnom blagdanskom ozračju Trsatske gradine, a objavljen je ove subote 18. prosinca.

Inače, Sabrina se glazbom bavi punih 15 godina, a osim nastupa i osvojenih nagrada na mnogobrojnim festivalima, surađivala je i s mnoštvom istaknutih glazbenika. Posebno je ponosna na gostovanje na duplom albumu “Povratak prvoj ljubavi / Return to the first love” Tihomira Popa Asanovića koji je osvojio 4 Porina.