IZVJEŠĆE/FOTO: Hip hop uz craft pivo dobitna su kombinacija u Dubrovniku
30. prosinca 2021.
Vedran Levi (36 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Hip hop uz craft pivo dobitna su kombinacija u Dubrovniku

Dubrovnik Beer Company (DBC) za kraj godine ponudio je nekoliko zanimljivih koncerata od kojih je jedan od upečatljivijih bio onaj dubrovačkoga Otpisanimatora održanog u srijedu, 29. prosinca.

Bend čine Slobodan Ljepava a.k.a. Otpisanimator i Lucija Pećar Končić za mikrofonima, Adem Gušić – električna gitara, Alan Polzer – bubnjevi, Ante Džamarija – bas gitara, Šimun Končić – klavijature i Damir Butigan na puhačkim instrumentima. Spomenuti glazbenici dio su priče dubrovačkog Otpisanog klana koji djeluje dugi niz godina u raznim kombinacijama lokalnih glazbenika.

Foto: Vedran Levi

U devedeset minuta koncerta predstavili su svoje autorske pjesme, što je rijetkost za čuti u ovom kraju gdje većina glazbenika svira obrade i prepjeve. Otpisanimator pokazao je kako fuzija hip hopa i svirke uživo, uz tekstove socijalne tememe, još uvijek dobro prolazi u našem okruženju. Nažalost, prilike za pokazati sve što mogu rijetke su. U Dubrovniku bend sa sedam članova ima ograničene mogućnosti nastupa van županije, pogotovo kad dio njih ima obitelji ili svira u drugim projektima. Prednosti digitalnog doba svakako treba koristiti do maksimuma. Na društvenim mrežama i raznim glazbenim servisima možete pronaći, te čuti i vidjeti što Otpisanimator i Otpisani klan pružaju.

Foto: Vedran Levi

Bend sa svojim izražajem definitivno je jedan od skrivenih dubrovačkih glazbenih dragulja za one koji vole hip hop glazbu koja nije ograničena samo na DJ-a.

Foto: Vedran Levi