Rezerve predstavljaju novi singl i spot “Madona”
27. siječnja 2017.
Zvončica Štivčević (8 Članci)
Podijeli

Rezerve predstavljaju novi singl i spot “Madona”

Pobjednici zadnjeg Karlovačko RockOffa, sjajne Rezerve, u petak, 27. siječnja predstavile su fantastični novi singl i spot “Madona”.

Prvi je to singl koji je ovaj izuzetno nadareni sastav objavio nakon potpisivanja ekskluzivnog ugovora s Croatia Recordsom, a riječ je o sjajnoj pjesmi koja će se naći na njihovom s nestrpljenjem iščekivanom prvom albumu, najavljenom za ovu godinu.

Kao i za njihov izvrsno prihvaćen singl “Ne voli, ne voli”, duhoviti, retro spot potpisuje redatelj Milan Latković, njihov redoviti suradnik, a zanimljivost spota je da pojedini članovi istovremeno tumače više uloga sukobljenih oko naslovne “Madone”.

Tim zanimljivim konceptom Rezerve su nastavile svoj kreativni pristup vlastitim materijalima, potvrđen i atraktivnim spotom za obradu pjesme “Zona sumraka” grupe Film , koja će biti objavljena na LP-kompilaciji “Zimzeleno, a novo 3”.

Ovakav rijetko promišljen i cjelovit pristup glazbenom i vizualnom identitetu benda nedvojbeno upućuje na činjenicu da Rezerve pripadaju najzanimljivijim novim izvođačima na našoj rock sceni te da njihovo prvo izdanje zaslužuje status jednog od najiščekivanijih rock albuma ove godine.

Izvor: Croatia Records

Foto: Rezerve Facebook