The Weeknd objavljuje novi album za vikend!
3. siječnja 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

The Weeknd objavljuje novi album za vikend!

Nismo se ni okrenuli ni oporavili od 2021. godine, a The Weeknd već objavljuje novi album koji je par puta najavio na svojim društvenim mrežama, a zadnja je bila u obliku razgovora sa svojim menadžerom kojemu je rekao da trebaju objaviti cijeli album odmah.

To će se i dogoditi, a bez velike medijske pompe The Weeknd će objaviti novi album, očekivano, za vikend, odnosno točnije pred vikend, u petak 7. siječnja. Album će se zvati “Dawn FM” i na njemu će gostovati Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneothrix Point Never i neočekivano – Jim Carrey. Album je prvenstveno najavio pjesmom “Take My Breath” koji je trebao biti prikazan u Imax kinima, ali je u zadnji tren premijera otkazana zbog bojazni od uzrokovanja epileptičnih napada.

Prošla godina je bila u znaku suradnji pa je tako The Weeknd gostovao brojnim kolegama na njihovim pjesmama, uključujući i Posta Malonea i Arianu Grande. Uz to radi sa Samom Levinsonom na HBO seriji “The Idol”, a ovog ljeta kreće i na svjetsku turneju. Nama najbliži su Budimpešta, Beč i Milano za one na krajnjem jugu Hrvatske. Novi datumi se još čekaju, a broj prodanih ulaznica već je došao do jedan milijun.

The Weeknd najavio skori izlazak novog albuma, nasljednika hitoidnog “After Hours”

The Weeknd novim retro uratkom “Take My Breath” najavio novi album