David Guetta nastavlja s future raveom – poslušajte novu suradnju s danskim producentom Mortenom!
7. siječnja 2022.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

David Guetta nastavlja s future raveom – poslušajte novu suradnju s danskim producentom Mortenom!

David Guetta & MORTEN nastavljaju svoj hvaljeni projekt sa svojim najnovijim čudovištem “Permanence”, koje je spremno započeti godinu na najbolji mogući način. 

Suptilna konstrukcija pjesme nas bezglavo zabija u vrtoglavi techno groove. Tu su i sintetičke eksplozije koje režu pulsirajući bas, eterični operni vokal, intenzivno zujanje syntha… Ovo je mračna, opojna pjesma koja je osmišljena da rasturi velike prostore i poslat će vaš um na potpuno drugačije mjesto gdje god da je slušate.

“Ljudi stalno traže više, pa mi isporučujemo više! Nevjerojatno je vidjeti utjecaj future ravea na scenu plesne glazbe i jedva čekam nastaviti ga razvijati ove godine”, kaže David Guetta, a MORTEN dodaje: “David i ja smo vrtili ovu pjesmu u našim setovima i publika je svaki put podivljala, jako sam uzbuđen što će pjesma konačno biti dostupna da je slušaju gdje god i kad god žele.”

Nadovezujući se na hit “Alive Again” i Future Rave remix klasika Davida Guette i Sije “Titanium” (za njegovu 10. godišnjicu), “Permanence” se pridružuje nevjerojatno impresivnom katalogu ove dvojice. Očekujte puno više od ovog nenadmašnog partnerstva tijekom 2022. godine.

“Permanence” je objavljena za Musical Freedom Records.