Novo glazbeno putovanje The Frajli uz novi album “Pozdrav iz Novog Sada”
20. siječnja 2022.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Novo glazbeno putovanje The Frajli uz novi album “Pozdrav iz Novog Sada”

Popularne su Novosađanke nedavno ušle u studio te pjesmama, s kojima već deset godina živimo, dale novi smisao i novu glazbenu energiju koja će još dugo trajati.

Deset godina nakon objave svog prvog albuma, pod nazivom “Naš prvi album s putovanja”, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale glazbene dragulje kojima su dale novi sjaj. Popularne Novosađanke nedavno su ušle u studio te u jednom dahu, uživo s bendom, otpjevale petnaest pjesama te snimile svoj novi album pod nazivom “Pozdrav iz Novog Sada”.

Svi oni koji vole The Frajle, a tih je jako puno, zasigurno će se oduševiti vokalnim bravurama Nevene, Nataše i Jelene te novom glazbenom energijom kojom zrače “Ljubav na dar”, “Meni trebaš ti”, “Noćas si moje vino”, “Ko se to meni zaljubio”, “Kreni za mnom”, “Ma daj lutko”, “Ich liebe dich”, “Fina”, “Nevolja”, “Sve ja to znam”, “Kad se ljubimo”, “Mrvice moja”, “Menjam dana” i “Štiklice”.  Uz te standarde The Frajle su kao bonus snimile i makedonsku tradicionalnu pjesmu  Jovano Jovanke, koju je publika fantastično prihvatila na koncertnim nastupima.

Album “Pozdrav iz Novog Sada” nije jedini novitet koji The Frajle pripremaju za svoje fanove u 2022. godini. One trenutno rade na  novom studijskom albumu, s kojeg je nedavno objavljen singl “Tamburaši”, a koji će objaviti u prvoj polovici ove godine. Što se koncertnih nastupa tiče, The Frajle se u Hrvatskoj očekuju 12.2. na nastupu u osječkoj dvorani Zrinjevac.