Snažna i zavodljiva Christina Aguilera pjesmom “Santo” slavi izlazak EP-ja na španjolskom
22. siječnja 2022.
Music Box (9494 Članci)
Podijeli

Snažna i zavodljiva Christina Aguilera pjesmom “Santo” slavi izlazak EP-ja na španjolskom

Višestruko nagrađivana Grammyjem, Christina Aguilera s novim singlom “Santo” slavi izlazak španjolskog EP-a “La Fuerza”!

Na pjesmi “Santa” gostuje također poznati urbani glazbenik Ozuna. “Santo” je 3. singl s “La Fuerza”, Aguilerine najnovije kolekcije španjolske glazbe u 20 godina!

Na novim pjesmama svjetska zvijezda još jednom pokazuje svoj besprijekoran glas u punoj snazi i to u nevjerojatnom nastupu, uz latino ritmove koji kreiraju savršeni flow i hit!  Aguilera je radila s talentiranim umjetnicima. Pjesmu su napisali: Christina Aguilera, Ozuna, Dallas K, Gale, Josh Barrios, produkciju potpisuje Rafa Arcaute, Federico Vindver, Dallas K  koprodukciju Afo Verde.

Režiju senzualnog spota potpisuje Nuno i sniman je u Las Vegasu te nastavlja niz spotova – “Pa’ Mis Muchachas” i “Somos Nada.” Snimanje EP-a je imalo značajan utjecaj na ovu glazbenu ikonu, a inspirirano je njenim ekvadorskim korijenima koji su zaslužni za njezinu ljubav prema glazbi.

EP uključuje šest jedinstvenih i izuzetnih pjesama ispunjenih najboljim latino zvukovima u njihovoj različitosti pod jednim zajedničkim nazivnikom – osnaživanje.

“Kada moji obožavatelji slušaju glazbu, želim da se osjećaju osnaženo i slobodno.  Naravno da želim izraziti i druge emocije i osjećaje kroz svoju glazbu, kao što je biti sexi i energično – ali u osnovi u prvi plan stavljam to da iz moje glazbe izađe osjećaj osnaživanja”, istaknula je Aguilera u nedavnom intervjuu za  Ocean Drive Magazine.