Tom Holland u filmskoj adaptaciji hit videoigre “Uncharted”
29. siječnja 2022.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Tom Holland u filmskoj adaptaciji hit videoigre “Uncharted”

Nakon još uvijek svježe mega uspješnice “Spider-Man: Put bez povratka”, Tom Holland vraća se na kino platna u uzbudljivoj pustolovini “Uncharted” kao Nathan ‘Nate’ Drake za koju je upravo objavljen najnoviji trailer.

Riječ je o lovcu na blago i glavnom protagonistu serijala video igara Uncharted koja je prodana u više od 40 milijuna primjeraka širom svijeta. Ova pustolovina osvojila je simpatije milijuna igrača diljem svijeta svojom pričom, inovacijama te kino doživljajem. Nadolazeći istoimeni film uvesti će nas jednim dijelom u događaje prije radnje igre, odnosno, u priču kako se Nate upoznao i udružio s Victorom ‘Sullyjem’ Sullivanom kojeg je utjelovio dobro znano akcijsko lice Hollywooda – Mark Wahlberg. Kroz specifičan humor i situacije, novi prijatelji i partneri uputit će se u opasnu potragu za izgubljenim blagom Ferdinanda Magellana nestalim prije 500 godina. U ovoj avanturi očekuju ih misteriozni tragovi i zagonetke koje vode do plijena vrijednog 5 milijardi dolara. No prepreka pri tome im je nemilosrdni Moncada (Antonio Banderas) koji smatra da su on i njegova obitelj pravni i jedini nasljednici blaga. Dodatni začin potrage naših junaka je što Nate možda na tom putu može pronaći još nešto sebi važno. Cjelokupna potraga ovisi o njegovoj uspješnosti suradnje sa Sullyjem, a upravo najnoviji trailer filma pokazuje posljedice toga.

Spektakularne akcijske scene s velikom dozom adrenalina samo su uvod u ovu uzbudljivu potragu sa šarmom glavnih junaka. Redateljska palica filma pripala je Rubenu Fleischeru (Dobrodošli u zemlju zombija, Venom, Gangsterski odred) dok se u ostalim ulogama pojavljuju Sophia Ali i Tati Gabrielle.

Iskusni lovac na blago Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) regrutira lopova Nathana Drakea (Tom Holland) kako bi pronašao blago koje je Ferdinand Magellan izgubio prije 500 godina. Ono što započne kao pljačka za ovaj dvojac postaje utrka po cijelom svijetu, kako bi se domogli nagrade prije nemilosrdnog Moncade (Antonio Banderas), koji vjeruje da su on i njegova obitelj zakoniti nasljednici. Ako Nate i Sully uspiju dešifrirati tragove i riješiti jednu od najstarijih misterija na svijetu, pronaći će 5 milijardi dolara u blagu, a možda i Nateova davno izgubljenog brata… ali samo ako mogu naučiti surađivati.

FIlm “Uncharted” dolazi u hrvatska kina 17. veljače.