Više od 20 000 ploča na nadolazećem Zagreb Music Fairu
2. veljače 2022.
Music Box (10726 Članci)
Podijeli

Više od 20 000 ploča na nadolazećem Zagreb Music Fairu

Zagreb Music Fair održat će se od 4. do 6. veljače u Hali (Heinzelova 69A / Slavonska Avenija 3B/). Najveći sajam tog tipa u Hrvatskoj na jednom mjestu okuplja sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva.

„Cilj je Zagreb Music Faira ponuditi domaćoj publici i gostima na jednom mjestu lepezu izlagača iz glazbene branše i to od prodaje instrumenata i audio tehnike pa do ploča, produkcijskih sustava, ulaznica i raznih memorabilija“ – rekao je organizator sajma Dražen Goreta iz Tvornice kulture.

Tri dana posjetitelji će moći doživjeti glazbu u svim njenim aspektima. Sajam je namijenjen publici svih dobnih uzrasta, glazbenicima amaterima, profesionalcima, kolekcionarima, ali i ‘običnoj publici’ koja samo želi razgledati što sve glazbena industrija i mediji nude.
Uz bogatu ponudu audio sustava, kako onih prihvatljivijih, tako i onih najekskluzivnijih, vrhunske koncertne produkcije, te instrumenata, ZMF se može pohvaliti i vrhunskim izborom od preko 20000 aktualnih i raritetnih vinilnih glazbenih izdanja.

Siguran sam da će se nakon prvog izdanja sajma i drugi izlagači odlučiti pridružiti ‘sastavu’ za 2023.“, odlučan je Goreta koji se nada da će ovaj događaj postati tradicija, ujedno i nezaobilazna atrakcija Zagreba: „Postoji velika, velika prilika za ekstenziju budućih izdanja i već smo isplanirali 2023. godinu.”