AntiValentinovo stiže i u Rijeku – Let 3 i Živo blato najavili pravu rockersku feštu
19. veljače 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

AntiValentinovo stiže i u Rijeku – Let 3 i Živo blato najavili pravu rockersku feštu

Osim tradicionalnog održavanja, sada već sedmog po redu AntiValentinova u Zagrebu, ove se godine najbolja rockerska fešta seli i na domaći teren Letovaca – AntiValentinovo #7 stiže u riječki Export Drvo u subotu 19.3., a uskoro će biti objavljen i novi datum u novom gradu!

Uz domaćine i pokretače festivala Let 3, kao headliner  osim na zagrebačku, i na riječku pozornicu stiže heavy metal sastav Živo blato, koji predvodi karizmatični general Vasilije Mitu, iza kojeg, svi znamo, stoji Siniša Vuco koji nakon Zagreba sa svojom vojskom konačno stiže i u Rijeku izvesti neke od svojih najvećih hitova! Letovcima će se na pozornici pridružiti i dva riječka zbora, a zajedno će izvesti pjesmu “Profesor Jakov”, aranžmanski potpuno novu verziju objavljenu u riječkoj pjesmaRIci, koja donosi najveće hitove popularne riječke rock i pop scene otpjevane u zborskim aranžmanima prilagođenim djeci, a Profesora Jakova, koji je upravo dobio i videospot za novu izvedbu, s Letovcima će izvesti zborovi Prve riječke Hrvatske gimnazije i Gimnazije Andrije Mohorovičića iz Rijeke.

”Pripremamo tradicionalan AntiValentinovski koncert za tradicionalnu riječku rock obitelj. Mame, tate, djeca, djedovi i bake…Vidimo se 19.3. u Rijeci, ČUPAAAJ!” – poručio je svima Damir Martinović Mrle.

Na novom izdanju AntiValentinova, Let 3 će promovirati dugoočekivani album koji donosi potpuno nove verzije najvećih hitova benda, od kojih su nam već predstavili suradnju s Terezom Kesovijom u “Sam u vodi”, Sinišom Vucom u “Golub Vaso”, TBF-om u “Izgubljeni”, a sada nam predstavljaju i svoju drugu suradnju s TBF-om, ovaj put u remakeu dvije pjesme – njihove “Glavanovo” i TBF-ove “Malo san maka” – još jedna muzička ludorija iz Let 3 laboratorija!

Early bird ulaznice po cijeni od 60 kn (za jednu osobu) i 100 kn (za dvije osobe) u ograničenoj količini dostupne su do 25.2., a nakon toga cijena ulaznica raste. Early bird ulaznice u prodaji su na prodajnim mjestima Eventima, Eventim.hr i u Dallas Music Shopu. Koncert će se održati uz sve epidemiološke mjere uz predočenje covid potvrde na ulazu te uz testiranje (uz plaćanje) koje će biti omogućeno prije koncerta na ulazu.

Foto: Samir Cerić Kovačević