RockLive Festival #11 otkrio prva imena!
3. ožujka 2022.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

RockLive Festival #11 otkrio prva imena!

RockLive Festival #11, ove će se godine održati ponovno kao trodnevni festival i to od 28. do 30. srpnja u Koprivnici. 

Nakon prošlogodišnjeg jubilarnog desetog izdanja, počinje nova RockLive priča, a ovaj jedini festival ovakvog tipa na sjeveru Hrvatske, od ove se godine trajno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina.

Prva poznata imena zagrebački su stoner rock bend She Loves Pablo, iz Beograda dolazi jedan od najenergičnijih bendova regije, Repetitor, nakon odličnog nastupa u koprivničkom FUNK-u, te rasprodane Tvornice kulture, na RockLive dolazi Grše, a kao posebna poslastica za ljubitelje trap zvuka iz Osijeka dolazi Z++.

Ovo su prva četiri izvođača koji će zabavljati publiku RockLive Festivala #11, a u narednim tjednima taj će se popis samo povećavati najboljim izvođačima regije.

Od danas 1.3. u prodaji su i festivalske ulaznice koje vrijede za 3 dana festivala. Cijena ulaznice je 100 kn, a tako će biti do 1.5. kada se cijena diže na 130 kn. Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja bit će 150 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.

Kao i ranijih godina, RockLive će imati organiziran kamp za sve posjetitelje koji na festivalu žele boraviti puna 3 dana, bit će osiguran popust za one koji na festival dolaze vlakom iz udaljenijih mjesta, a broj posjetitelja više nije ograničen.

Uvode se i neki noviteti, pa će uskoro biti objavljen poseban natječaj za dizajn festivalskog mercha, a ove će se godine birati i RockLive maskota koja će nekome od posjetitelja donijeti vrijedne nagrade.

Foto: Filip Tašić