Josipa Lisac nastupit će dva puta na ljetnoj pozornici Tuškanac u Zagrebu
20. travnja 2022.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Josipa Lisac nastupit će dva puta na ljetnoj pozornici Tuškanac u Zagrebu

Josipa Lisac gotovo dva mjeseca prije nastupa rasprodala je koncert na Ljetnoj pozornici Tuškanac 1. lipnja, a dodan je novi datum, u nedjelju 5. lipnja.

Naša najveća glazbena umjetnica po prvi puta će nastupiti na ovoj lokaciji u centru grada, a kapacitet oba koncerta je ograničen na svega 550 ulaznica.

U dva dana Josipa će nastupiti na vjerojatno najljepšem zagrebačkom koncertnom prostoru na otvorenom – na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Bit će ovo još jedna prilika doživjeti golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

I ovoga puta dolazi u pratnji svog benda s kojim će predstaviti velike klasike kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije”Tu”, “Tebi putujem” ili “Daleko”.

Bit će ovo prvi zagrebački nastup Josipe nakon rasprodanog koncerta u Lisinskom iz prosinca prošle godine. Ulaznice za dodatni koncert su u prodaji po cijeni od 160 kn, a dostupne su u sustavu Eventima i na www.eventim.hr.

Foto: Nikola Knežević