Zadnji giveaway ovog mjeseca: Jeste spremni za King Gizzard & the Lizard Wizard u Šibeniku?
25. travnja 2022.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Zadnji giveaway ovog mjeseca: Jeste spremni za King Gizzard & the Lizard Wizard u Šibeniku?

Mjesec travanj je mjesec darivanja, a i u drugom tjednu nastavljamo s kampanjom “Svakog tjedna ulaznica jedna (ili dvije)”. U zadnjem tjednu u mjesecu travnju vodimo vas na King Gizzard & the Lizard Wizard u Šibenik (drugi koncert, 3.8.).

Psihodelični australski rock majstori svoje premijerno pojavljivanje u Hrvatskoj trebali su imati u zagrebačkoj Tvornici kulture koja se rasprodala u svega nekoliko dana, no nažalost zbog pandemije bend nikad nije krenuo na tu turneju. Nakon što je postalo jasno da zbog rasporeda i rutinga nove turneje Gizzardi u Hrvatsku mogu doći samo početkom kolovoza, band se odlučio za dva nastupa na jednoj od najljepših pozornica u ovom dijelu Europe. Poznati po konstantnom mijenjanju set liste i nepredvidivim live nastupima, za očekivati je da će bend u Šibeniku izvesti nešto slično njihovim poznatim rezidencijama. Tako u najavi imaju i mitski Red Rock amfiteatar u Coloradu gdje će pred 19.000 fanova u listopadu 2022. u dva dana odsvirati pretežno izmiješane trosatne set liste.

Ulaznice za drugi koncert, 3. kolovoza, u prodaji su po cijeni od 230 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

U zadnjem kolu giveawaya poklanjamo 1 upad za drugi koncert King Gizzard & the Lizard Wizarda, a sve detalje imate na našem Facebooku i Instagramu.