Justin Bieber obradovao obožavatelje neobičnim teaserom, a zatim i novim singlom “Honest”
30. travnja 2022.
Music Box (10961 Članci)
Podijeli

Justin Bieber obradovao obožavatelje neobičnim teaserom, a zatim i novim singlom “Honest”

Svjetska pop zvijezda Justin Bieber obradovao je svoje obožavatelje ranije ovog tjedna svojim neobičnim teaserom „I Feel Funny” iza kojeg stoji Cole Bennett (osnivač Lyrical Lemonadea).

„Honest” je najnoviji Justinov bop čiji spot prikazuje njega i Tolivera dok jure snježnim šumskim stazama i bježe od nevolja na padinama. Ovo je ujedno prvi Justinov službeni singl otkad je izašao „Ghost“, himnično finale albuma „Justice“ koji je ostvario višestruko platinastu nakladu te nominaciju za Grammy nagradu. Justin je tom pjesmom ušao u američku povijest kao izvođač s najviše pjesama na #1 mjestu slušanosti na radijima te kao peti izvođač koji se čak 20 puta uspio plasirati u prvih pet mjesta na ljestvici Billboard 100.

Kanadski superstar 2021. je godinu obilježio i globalnim hitom „Stay“, njegovim osmim singlom u karijeri koji je završio na prvom mjestu Billboard 100 ljestvice. Njim je ujedno postao i najmlađi izvođač sa 100 pjesama uvrštenih na istu ljestvicu. Osim toga, osmi album Justina Biebera „Justice” prodan je u više od osam milijuna primjeraka širom svijeta, prikupio je više od 12 milijardi globalnih streamova i bio je nominiran za osam Grammy nagrada, uključujući onu za album godine. S nevjerojatnih 100 milijardi sveukupnih streamova te preko 75 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, Justin je jedan od najuspješnijih glazbenika na svijetu.

Valja spomenuti da je Bieber oduševljavao na prvom dijelu Justice World Toura 2022., što je zasad najveća i najambicioznija turneja u njegovoj karijeri. Tijekom istog razdoblja nastavio je širiti riječ o svojoj inicijativi „Justice In Action”, podižući time svijest o važnim pitanjima kao što su reforma kaznenog pravosuđa, klimatske mjere i registracija birača.

Foto: Rory Kramer