Pjesmom “Bez tebe” Nina Badrić najavila album Sentimenti
27. svibnja 2022.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Pjesmom “Bez tebe” Nina Badrić najavila album Sentimenti

Nakon što je prošle godine oduševila slušatelja na splitskom Peristilu gdje je izvela najveće hitove Splitskog festivala, diva Nina Badrić, odlučila je objaviti live album – “Sentimenti”. Najavljuje ga pjesmom “Bez tebe” legendarnog Zdenka Runjića.

Izuzetna je čast za svakog glazbenika imati ovakvu privilegiju i zaroniti u neke od najljepših bezvremenskih pjesama hrvatske glazbe. Poziv Tomislava Mrduljaša da napravim koncert na jedinstvenom Peristilu, te otpjevam neke od najljepših pjesama Splitskog festivala ikada objeručke sam prihvatila s velikom zahvalnošću. To je zaista čast i velika privilegija koju sam dobila.
Hvala Bogu da je koncert snimljen jer ne bih mogla prežaliti da nije. Meni izuzetno bliska i srcu draga glazba nalazi se na “Sentimentima”. To su pjesme koje su obilježile i moj život  i emotivno sam jako vezana za njih. Po tom ključu sam ih birala jer na žalost mogli smo odabrati samo 12 bezvremenskih pjesama. Fili Gjud napravio je sjajan aranžerski posao te je pjesme dovukao prema meni a opet su zadržale prepoznatljive note. Posebno, iskreno i srčano…tim epitetima bih opisala “Sentimente”, a drugačije nije niti moglo. U Splitu na Peristilu uvijek se dogodi opipljiva sinergija glazbe, interpreta, publike i emocije i to se jako čuje i osjeti na ovom albumu
” – rekla je Nina Badrić.

Za aranžmane pjesama je bio zadužen Filip Gjud, a produkciju je zaokružio Goran Kovačić.

Album “Peristil Sentimenti” izlazi 10. lipnja, a najveće fanove Nina će na taj dan nagraditi ekskluzivnim koncertom, na tajnoj lokaciji. Za više informacija bit će dovoljno pratiti njezine društvene mreže.

Foto: Marko Grubišić