I ovog ljeta serija koncerata “Glasno s Tvrđave” – u Šibenik dolaze Majke, Maajka, Orgazam, Rundek, Kojoti, Pipsi…
4. lipnja 2022.
Music Box (11017 Članci)
Podijeli

I ovog ljeta serija koncerata “Glasno s Tvrđave” – u Šibenik dolaze Majke, Maajka, Orgazam, Rundek, Kojoti, Pipsi…

Nakon uspješnog, glasnog ljeta 2021., drugu godinu za redom vraća se program „Glasno s Tvrđave“ u produkciji RTL Musica, još glasniji i jači, svakog četvrtka od 14.7. do 18.8.!

Tako će na centralnoj pozornici najvažnijih ljetnih koncerata, na šibenskoj Tvrđavi, ove godine nastupiti: Pipschips & video clips + Jonathan (14.7.), Električni orgazam + Kojoti (21.7.), Silente (28.7.), Edo Maajka (4.8.), Goran Bare & Majke (12.8.) i Rundek & Ekipa (18.8.)! Puno energične glazbe, dobro poznatih izvođača i hitova odzvanjat će glasno Tvrđavom i ovog ljeta, i to u ambijentu koji glazbu stavlja u poseban, intimni kontekst i doživljaj koji ne treba propustiti! Spoj mora, glazbe i srednjevjekovnih zidina ove koncerte čine neponovljivima i zahvaljujući toj kombinaciji publika uvijek traži ulaznicu više!

Iz Tvrđave kulture poručuju kako ih iznimno veseli povratak „najglasnijeg“ programa.

Program „Glasno s Tvrđave“ hrabro je istupio prošle godine u vremenu kada je tišina bila najglasnija. Sretni smo što je još jedan hvale vrijedan projekt opstao, narastao i prerastao u pokret dobre energije koji se savršeno uklapa u program Tvrđave sv. Mihovila“, izjavila je Morana Periša, voditeljica odjela za programsku produkciju.

Ulaznice za koncerte u sklopu programa “Glasno s Tvrđave” potražite u sustavu Eventim, na www.eventim.hr