FOTOGALERIJA: Ultra Europe se vratio u Split – publika iz cijelog svijeta jedva dočekala
9. srpnja 2022.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Ultra Europe se vratio u Split – publika iz cijelog svijeta jedva dočekala

Počeo je Ultra Europe 2022 koji se nakon stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa vratio ponovno u život, odnosno ponovno je stigao na splitski Park mladeži.

Publika iz cijelog svijeta slila se u Split kako bi prisustovala elektroničkom spektaklu najviše produkcije koju možemo zamisliti. Na nekoliko pozornica u ova tri dana predstavit će se sama krema svjetske EDM scene, a već je prvi dan donio nekoliko spektakularnih nastupa. Main stage je ugostio Afrojacka, Armina Van Buurena, Marshmelloa i Sofi Tukker, a Resistance je okupio nešto mračniju ekipu gdje prednjače Richie Hawtin i Amelie Lens. Večeras nas očekuju također spektakularna imena pa će Main stage okupirati zvijezde kao što su Nicky Romero, Oliver Heldens, Alesso i DJ Snake, dok će na Resistance stageu nastupiti Nina Kraviz, Adam Beyer i drugi. Tu je i UMF Radio stage te Oasts stage.

Kakva je bila atmosfera prvog dana, od samog otvorenja festivala, do kasnih noćnih, odnosno ranih jutarnjih sati, pogledajte u bogatoj fotogaleriji Nikole Kneževića: