ON STREAM: Vrijeme je za novu MusicBoxHR Weekly playlistu
8. kolovoza 2020.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

ON STREAM: Vrijeme je za novu MusicBoxHR Weekly playlistu

Music Box pokrenuo je prije 7 dana tjednu playlistu na svim vodećim streaming platformama, a na kojoj možete slušati ono najbolje što je bilo u slušalicama novinara i fotografa Music Boxa.

Vrijeme je za drugu po redu playlistu, a koju su kreirali Karla Matulina, Karlo Rafaneli, Željko Mirković Miki, Davor Birt, Helena Ernoić, Nikola Knežević, Željka Šimić, Tomislav Bagić i Heni Tade, dok je playlistu posložio Nikola Knežević.

Na MusicBoxHR Weekly #2 playlisti nalazi se raznovrsna glazba, od velikana poput Queena, The Doorsa, Nicka Cavea, Paula Wellera i Marka Lanegana, preko noviteta poput Billie Eilish, Taylor Swift (čisto da nam obožavatelji ne prijete ubojstvom) i Cardi B do domaćih predstavnika poput Olivera Dragojevića, Novih fosila i J.R. Augusta. Ima tu i indie glazbe, metala poput Mötley Cruea i Sepulture, ali i reggae poput Boba Marleya i modernog afrobeata poput nove Beyoncé.

Uživajte u streamanju i našoj playlistu koju možete pronaći na Spotifyju, Apple Musicu, Deezeru, YouTube Musicu i YouTubeu ili na jednom mjestu OVDJE.