FOTOGALERIJA: Spektakularni završetak Ultra Europea u Splitu – već najavljeno novo izdanje
11. srpnja 2022.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

FOTOGALERIJA: Spektakularni završetak Ultra Europea u Splitu – već najavljeno novo izdanje

Ultra Europe je na tri dana preuzeo Split, odnosno noćni život Splita i pokazao zašto je riječ o jednoj od najvećih svjetskih glazbenih produkcija.

Za spektakularni završetak, iako još preostaju partiji po otocima, zaduženi su bili Martin Garrix i Hardwell, koji se nakon stanke vratio na svjetsku scenu, a svakako je Main stage obilježio i nastup Stevea Aokija koji je i ovoga puta imao slatki završetak. Ljudi očito vole kad im netko nabija tortu u facu, a Steve Aoki voli kad ljudima nabija torte u face. Riješeno!

Resistance stage je i ovoga puta protutnjao Parkom mladeži, a treće večeri je doista bilo teško pronaći prostor bez ljudi. Posjećenost je bila ogromna, što i ne čudi, jer se Ultra Europe nakon najtežih godina pandemije koronavirusa vratio u Split. Shodno tome, posjetitelji iz cijelog svijeta također su se vratili u Split, a Hrvatska se našla ponovno među najatraktivnijim svjetskim lokacijama za noćni provod.

Već je najavljeno i novo izdanje Ultra Europea koje će se dogoditi od 7. do 9. srpnja 2023. godine, a ulaznice će biti u prodaji od četvrtka.

Bogatu fotogaleriju s treće večeri Ultre pogledajte u nastavku.

Foto: Nikola Knežević