Slow Cured, jedan od Superval bendova, ima novi singl!
2. kolovoza 2022.
Boris Abramović (276 Članci)
Podijeli

Slow Cured, jedan od Superval bendova, ima novi singl!

Slow Cured, mladi zagrebački bend kojega smo imali priliku gledati i slušati u sklopu fantastičnog projekta Superval, o kojemu smo već puno puta pisali, objavio je novi singl “F#”.

Ovaj bend, koji je na ovogodišnjem Superval festivalu u Vintage Industrial Baru pokazao zavidnu kvalitetu, dobio je nakon toga veliku priliku nastupiti i na ovogodišnjem INmusic festivalu isto tako u sklopu suradnje Supervala i INmusic festivala. Priliku su iskoristili na najbolji mogući način da predstave svoj dosadašnji rad, a nakon nastupa na festivalu dovršili su svoj novi singl koji je pred nama.

Bend čine: Filip Radaljac na gitari i vokalu, na klavijaturama je Grigor Stojaković, bas gitaru svira Jakov Damjanović, a na bubnjevima je Bruno Petanović.

Ovi vrlo mladi glazbenici svakako zaslužuju priliku za predstavljanje svoga rada ne samo zbog svoje mladosti i talenta koji su prepoznali i Superval i INmusic festival već i zbog volje i truda da svoj rad i autorsku glazbu pokušaju predstaviti jednim drugim putem od možda nekih drugih mladih glazbenika koji su svoj rad i svoj talent stavili u ruke nekih starijih glazbenika i menadžera pa su možda završili kao glazbeno roblje nekih A strana i sličnih projekata.