Rage Against the Machine otkazao europsku turneju
11. kolovoza 2022.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Rage Against the Machine otkazao europsku turneju

Grupa Rage Against The Machine otkazala je sve europske i britanske datume turneje „Public Service Announcement“, pa time i zagrebački koncert planiran 17. rujna.

Prenosimo izjavu grupe u cijelosti: „Prema liječničkim uputama, Zack de la Rocha je obaviješten da se britanski i europski dio turneje Rage Against The Machine, u kolovozu i rujnu 2022., ne mogu nastaviti. S velikim razočaranjem objavljujemo otkazivanje koncerata. Rage Against The Machine će završiti svoje nastupe u Madison Square Gardenu 11., 12. i 14. kolovoza, a zatim se Zack mora vratiti kući na odmor i rehabilitaciju. Letovi, putovanja i rigorozan raspored u Velikoj Britaniji i Europi jednostavno su preveliki rizik za potpuni oporavak. Žao nam je svih našim obožavatelja koji su godinama čekali da nas vide i nadamo se da ćemo se uskoro ponovno vidjeti. Obratite se prodajnom mjestu za povrat novca za sve naše koncerte. Brad, Tim, Tom & Zack“

Informacije o povratu novca za zagrebački koncert od Eventima:
Povrat sredstava za kupljene ulaznice će biti AUTOMATSKI izvršen na terećenu karticu do 31.08.2022. Nije potrebno slati zahtjev za povrat. Molimo uzmite u obzir kako je potrebno i do 15 radnih dana da povrat bude vidljiv na terećenoj kartici. Molimo da vezano uz povrat popratite i datum kupovine ulaznice jer je nekada povrat iskazan pod tim datumom. Molimo Vas da popratite i da povrat nije iskazan kao iznos s minusom jer ga, ovisno o banci, nekada prikazuju kao storno uplate.