Novi glazbeni spektakli Dine Merlina – najavljen koncert u Varaždinu te dodatni koncerti u Rijeci i Osijeku
16. rujna 2022.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Novi glazbeni spektakli Dine Merlina – najavljen koncert u Varaždinu te dodatni koncerti u Rijeci i Osijeku

Nakon pune četiri godine nestrpljivog iščekivanja, sarajevski glazbeni velikan Dino Merlin vraća se konačno hrvatskoj publici u velikom stilu.

Na radost brojnih obožavatelja, najavio je čak šest velikih koncerata u ovoj godini gdje će u listopadu i prosincu pripremiti nesumnjivo nezaboravan glazbeni doživljaj u četiri velike dvorane. Zbog velike zainteresiranosti publike koncerti u riječkoj dvorani Mladost 8.10. i osječkoj dvorani Gradski vrt 22.10. su rasprodani i dodana su još dva koncerta, dan prije, odnosno 7.10. u Rijeci i 21.10. u Osijeku. U zadarskoj dvorani Krešimir Ćosić spektakl za obožavatelje iz Dalmacije zakazan je za subotu 15. listopada. Ulaznice za Osijek možete kupiti isključivo na prodajnim mjestima Adriaticketa i online na shop.adriaticket.com. Ulaznice za sve koncerte u Rijeci i Zadru možete kupiti na Adriaticketu i Eventimu.

U najvećim hrvatskim gradovima i dvoranama, Dino Merlin je nastupao tijekom prethodne turneje “Hotel Nacional”, nakon čega se okitio titulom rekordera, napunivši brojne dvorane i arene kao nitko prije njega. Četiri godine prošlo je od tada i interes za vrhunskom glazbenom čarolijom, prema svemu sudeći, ne može biti veći. Upravo zato ovaj hitmejker odlučio je u ovom dijelu turneje dodati još jedan grad – u Areni Varaždin nastupit će 3. prosinca. Već tri puta je dupkom napunio tamošnju arenu, a posljednji put je tamo bio 2018. godine pa njegov povratak raduje mnoge Varaždince, Međimurce, ali i obožavatelje iz susjedne Slovenije i Austrije. Ulaznice za koncert u Varaždinu u prodaji su isključivo na prodajnim mjestima Eventima i online na Eventim.hr

Za iduću godinu u planu su i velike Arene u Zagrebu i Splitu, no datumi tih koncertnih spektakla još nisu poznati. Pored live premijere najnovijih pjesama s predstojećeg 12. studijskog albuma, ovaj glazbeni čarobnjak donosi posebno osmišljen show i osvježenu koncertnu set listu u izvedbi pratećeg benda, a vizualni dojam showa upotpunit će specijalni scenski efekti, koji će sasvim sigurno dati posebnu čar njegovim glazbenim spektaklima poznatim po najvišim produkcijskim standardima.

Osim dobro poznatih svevremenskih hitova iz njegove bogate glazbene karijere koja uspješno traje više od trideset godina, publika će po prvi put uživo imati priliku čuti i neke od najnovijih hit singlova (“Mi”, “Dođi”, “Jedan dan, jedna noć”, “Krive karte” i “Kako da ti kažem”) koji imaju više od 80 milijuna pregleda na njegovom YouTube kanalu, koji broji blizu 600.000 pretplatnika.

Ako je suditi po nedavno završenim, hvaljenim turnejama u Sloveniji i Crnoj Gori, Dino Merlin će nesumnjivo opet zlatnim slovima ostati upisan u naslijeđe hrvatskih koncertnih doživljaja. Ponovnom energetskom spajanju s vjernom publikom u ovaj slavni umjetnik neizmjerno se raduje.

Foto: Jasmin Fazlagić i Radoš Jovanović