Evo ga opet, dolazi – Vojko V najavio koncert u Tvornici kulture!
7. listopada 2022.
Music Box (10956 Članci)
Podijeli

Evo ga opet, dolazi – Vojko V najavio koncert u Tvornici kulture!

U iščekivanju objave njegovog novog studijskog albuma, Vojko V najavljuje iščekivani samostalni koncert u Zagrebu. Nakon vrhunskog nastupa priređenog na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu, Porinom nagrađeni reper 10. prosinca konačno stiže i na pozornicu zagrebačke Tvornice kulture.

Posljednjih nekoliko mjeseci splitski reper postepeno otkriva novi studijski materijal. Nakon što je u travnju objavio pjesmu “TT-33” te u suradnji s Dinom Bluntom naciljao internetu ravno u čelo, svoju ljetnu verziju predstavio je u aktualnom singlu “Evo me opet” te nas doveo korak bliže drugom albumu, o kojem zasada znamo da će nositi naziv “Dvojko”.

Za Vojka V ovo će biti prvi samostalni nastup u Zagrebu nakon briljantnog koncerta koji je 2018. godine priredio u rasprodanom Domu sportova. Od tog momenta do danas, oblikovao se u vodeće regionalno hip-hop ime, čiji glazbeni životopis sadrži šest nominacija i tri nagrade Porin, milijunske preglede spotova na YouTubeu, stotine koncerata diljem regije, a fraze iz njegovih pjesama udomaćile su se u svakodnevnom govoru svih generacija.

Vojko V ‘opet ide na pozornicu, jer opet mu treba pozornost‘ i 10. prosinca stiže u Tvornicu kulture, spreman prirediti još jedno energično koncertno iskustvo ispunjeno dobro znanim hitovima “Ne može“, “Pasta Italiana“, “Kako to” te novim pjesmama.

Ulaznice su do 10. listopada dostupne po promotivnoj cijeni od 60 kn, nakon čega će biti 70 kn te 90 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti putem Core Event platforme. Organizator događanja je yem.