“Boris B” je novi singl grupe BluVinil s nadolazećeg albuma
20. listopada 2022.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

“Boris B” je novi singl grupe BluVinil s nadolazećeg albuma

Šibenski pop rock bend BluVinil predstavlja novi singl “Boris B” koji će se naći na njihovom drugom studijskom albumu. 

“Boris B je pjesma o jednom pristojnom momku koji je dao sve ispite, odvojio sav otpad i sve režije podmirio na vrijeme. Izrazito susretljiv, dobro odgojen, ne voli konflikte, a najviše voli kada igra repka. Neke mu društvene pojave ponekad zasmetaju, ali nema veze”, poručuje BluVinil.

Riječ je o čak petom singlu s nadolazećeg novog albuma, a tekst i glazbu potpisuje Matej Nakić. I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studija, koji je zaslužan za miks, dok je mastering radio Filip Vidović iz Matterhorn Musica. Za prateći videospot režiju potpisuje Tomislav Dugandžić iz Plutons Production.

Nakon što je prvijenac “Apaši” završio na listama najboljih godišnjih albuma, pop rock bend BluVinil nastavlja uspješan put objavom novih singlova i najavom drugog studijskog uratka “Zna li itko tajnu srca”.

Nakon što je najavni singl novog albuma “Heroji” nastavio put osvajanja radijskog etera diljem Hrvatske, kao i streaming servisa, pridružio mu se i “U predgrađu”, kao i obrada Alicie Keys “Ako nema te”, te “Zasjeda”.

“Boris B” posljednji je najavni singl drugog albuma “Zna li itko tajnu srca” koji će 11. studenog biti obavljen za LAA.

Foto: Niko Goga