Martin Garrix pokrenuo ekskluzivnu glazbenu akademiju, novu platformu za nadolazeće talente
4. prosinca 2022.
Music Box (10875 Članci)
Podijeli

Martin Garrix pokrenuo ekskluzivnu glazbenu akademiju, novu platformu za nadolazeće talente

Glazbena akademija Martin Garrix & JBL je trodnevni program osmišljen kako bi nadolazećim talentima ponudio platformu i podršku na njihovom putu do uspjeha.

JBL i STMPD RCRDS s ponosom predstavljaju Martin Garrix & JBL Music Academy: jedinstvenu priliku za 40 talentiranih glazbenika, tekstopisaca, pjevača i producenata iz cijelog svijeta koji će učiti od stručnjaka glazbene industrije. Osmišljena da odvede ambiciozne umjetnike na sljedeću fazu u njihovoj karijeri, globalna inicijativa podučavat će sve one koji žele sudjelovati u glazbenoj industriji o glazbi, brendiranju i poslovanju: od pisanja, miksanja i masteriranja najboljih albuma do izgradnje PR-a, društvenih mreža i vizualnog identiteta. Akademija će također pružiti uvid u poslovne aspekte industrije, poput upravljanja distribucijom i pravnim poslovima.

“Jako sam uzbuđen zbog ove Glazbene akademije. Fokus za nas u STMPD RCRDS je na talentima u usponu, ali zahvaljujući ovoj suradnji s JBL-om možemo pružiti platformu velikoj skupini novih talenata iz cijelog svijeta”, kaže Martin Garrix.

Inspirativni govornici iz industrije – uključujući i samog Martina Garrixa – predstavit će majstorske tečajeve kako bi potaknuli umjetnike da iznesu ono najbolje od svojih talenata. Akademija će se održati u prestižnom STMPD studiju u Amsterdamu, koji je također ugostio renomirane umjetnike kao što su Martin Garrix, Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Black Eyed Peas, The Script i David Guetta.

GLazbena akademija je otvorena za sve vrste glazbenika bez obzira na iskustvo. Umjetnici u usponu, producenti, pjevači i tekstopisci mogu se prijaviti podnošenjem motivacijskog videa i najviše tri pjesme za koje smatraju da ih najbolje predstavljaju. Registracije će biti otvorene od 1. prosinca 2022. do 27. siječnja 2023., a izabrani kandidati bit će objavljeni u veljači 2023. Akademija će se održati od 28. ožujka do 31. ožujka 2023. u Amsterdamu, a prima kandidate iz Europe, Australije, Novog Zelanda, Singapura, Malezije, Filipina, Indonezije, Tajlanda, Koreje, Indije, Brazila, Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. Prijave se mogu podnijeti OVDJE.

Foto: Nikola Knežević