Buč Kesidi pjesmom i spotom “Curimo po asfaltu” najavljuju treći album
5. prosinca 2022.
Music Box (10004 Članci)
Podijeli

Buč Kesidi pjesmom i spotom “Curimo po asfaltu” najavljuju treći album

Buč Kesidi, sjajan pančevački dvojac, predstavlja singl i prateći videospot za pjesmu “Curimo po asfaltu” kojom najavljuju treći album.

“Ovo je prvi singl kojim najavljujemo novi album. Uzbudljivo nam je jer mislimo da pesma, kao i album koji najavljuje, zvuči malo drugačije. I proces pisanja i snimanja pesme je bio kompleksniji i intimniji nego do sada tako da je u pitanju nešto novo za nas”, poručuje Buč Kesidi.

Novi i treći po redu studijski album benda bit će objavljen na proljeće iduće godine, a pratit će ga nekoliko velikih koncerata.

Buč Kesidi je bez sumnje najznačajnije regionalno glazbeno ime u zadnjih nekoliko godina. Novi album dolazi nakon velikog uspjeha albuma “Euforija” i istoimene turneje s kojom su obišli sve zemlje bivše Jugoslavije, proizveli ogroman hype u regiji i rasprodali rekordnih pet koncerata u Zagrebu. Album je uvršten na ljestvice najboljih izdanja te godine, donio im nominaciju za nagradu IMPALA za najbolji nezavisni europski album, a bend je snimio i prvi koncertni film “Buč Kesidi: Euforija uživo”.

Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe Buč Kesidi naziva, novim singlom uvode u još jedno poglavlje svog rada.

Foto: Sofija Modošanov i Ivana Tešić