Artan Lili i Nikola Vranjković objavili snažnu rock pjesmu “Otrov”
24. prosinca 2022.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Artan Lili i Nikola Vranjković objavili snažnu rock pjesmu “Otrov”

Beogradska rock grupa Artan Lili nastavlja koračati prema trećem studijskom albumu koji će obilježiti suradnje s eminentnim regionalnim glazbenicima. Najnoviji singl “Otrov” nastao je u suradnji s vrsnim autorom, producentom, gitaristom i pjevačem Nikolom Vranjkovićem, čije je sjajno izdanje “Veronautika” objavljeno i na hrvatskom tržištu. Glazbu i aranžman potpisuje čitav bend, dok su tekst napisali frontmen grupe Artan Lili, Bojan Slačala te Nikola Vranjković. Audioprodukciju potpisuju Nikola VranjkovićIvan Petrović Marko Benini, dok iza režije spota stoji Romana Slačala.

“Novi singl snimili smo zajedno s našim velikim prijateljem, kolegom, suborcem i zvijezdom, Nikolom Vranjkovićem. Ponovo smo napravili nešto drugačije od očekivanog i jako smo zadovoljni kako sve zajedno zvuči i izgleda! Tema je izuzetno zanimljiva i mislim da je ovo pravi čas za jednu ovakvu pjesmu”, izjavio je frontmen grupe Bojan Slačala.

“Bilo je pravo uživanje raditi s njima na novom materijalu, bilo da smo snimali i miksali u studiju, stanu ili vikendici. Artan Lili su jedna od rijetkih grupa s ovih prostora koja zna što rade”, zaključio je Nikola Vranjković.

Pjesma “Otrov” osma je po redu s nadolazećeg studijskog albuma, a preostale pjesme i spotovi uskoro će biti predstavljeni. Nakon sjajne turneje povodom obilježavanja deset godina postojanja, Artan Lili najavljuje i bogat koncertni period. Kroz desetljeće rada ova beogradska četvorka izrasla je u jedan od najkvalitetnijih i kreativno najprogresivnijih alter rock bendova ovog podneblja, koji je zasluženo prošao sve velike klubove i festivale regije. Tijekom vremena grupa se ustalila u postavi koja je 19. studenog nastupila u Tvornici kulture, a čine je Bojan Slačala (bas i vokal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara).

Foto: Braća Nadeždić