Gibonni rasprodao Arenu Zagreb – dodan još jedan koncert!
31. prosinca 2022.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Gibonni rasprodao Arenu Zagreb – dodan još jedan koncert!

Svaki je Gibonnijev koncert veselje za publiku i glazbenike koje ugosti, a sada svi s nestrpljenjem čekaju velike koncerte kojima će proslaviti 35 godina karijere i to 8. i 10. ožujka iduće godine u Areni Zagreb.

Naime, nakon što je prvi koncert 8. ožujka rasprodan, dodan je još jedan termin u zagrebačkoj Areni i to 10. ožujka. Ulaznice kreću u prodaju 2. siječnja od 12 sati, a moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima i online u sustavu Entrio.hr.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte.

Foto: Valerio Baranović