Superval napokon dolazi i u Slavoniju!
6. travnja 2023.
Boris Abramović (274 Članci)
Podijeli

Superval napokon dolazi i u Slavoniju!

Fantastični projekt Superval koji promovira bendove školskog uzrasta, nakon svojih početaka u Tvornici kulture i Vintage Industrial Baru, pa nastupa ponajboljih bendova i na našem najvećem festivalu, INmusicu u Zagrebu, počeo se širiti i promovirati bendove širom Hrvatske.

Nedavno je Superval na svojoj turneji posjetio Šibenik i Rijeku i tamošnjoj publici predstavio mlade hrvatske rock snage pred kojima, nadamo se, leži budućnost domaće rock glazbe, a sljedeći na redu su Sisak i Đakovo. Vrlo dobar izbor za nastavak turneje jer je poprilično teško mladim bendovima uopće naći mjesto gdje bi mogli predstaviti svoj rad, a upravo ovi krajevi su deficitarni  nastupima rock bendova iako imaju popriličnu tradiciju sviranja i stvaranja rock glazbe u svojim sredinama.

14.4. u Sisku u Klubu Skhwat nastupit će Slow Cured, DKD, Smrdljivi Martini i Ulix, a dan kasnije 15.4. u đakovačkom hramu rokenrola u Rock Baru King publici će se predstaviti Slow Cured, DKD, Gradske Bitange i Extroft.

Fantastična je to prilika, kako za klubove da održavaju tradiciju rock svirki, tako i za mlade bedove koji dobijaju šansu predstaviti svoj rad, a možda na najvećem dobitku bi mogla biti publika koja ne bi trebala propustiti priliku pogledati  živo mlade rock snage i uvjeriti se da bitka za rokenrol nije izgubljena. Imali smo priliku poslušati i pogledati sve ove bendove uživo i svakako je preporuka da se i osobno dođete uvjeriti koliko su dobri, sigurni smo da ćete se i više nego ugodno iznenaditi, prvenstveno zato što svi bendovi izvode svoju autorsku glazbu.

Ulaz na oba događaja je besplatan.  Vidimo se u Sisku i u Đakovu.