Novi singl Lane Pletikapić “Povedi me u drugi svijet”
10. travnja 2023.
Boris Abramović (276 Članci)
Podijeli

Novi singl Lane Pletikapić “Povedi me u drugi svijet”

Lana Pletkapić, koja se prvim singlom “Volim nekog” odlično uklopila u kaleidoskop glazbenih slika i ritmova opuštajućeg jazza, swinga i retro popa, objavila je drugi singl “Povedi me u drugi svijet” koji na istom glazbenom valu donosi i prvu suradnju dvojice Korčulana, Sandra Bačića i Dinka Fazinića.

Lanu znamo kao radijsku voditeljicu, a Sandra Bačića naravno znamo kao glazbenika i urednika kultne emisije Naftalina s ljubavnom adresom u Slavonskom Brodu.

“Biti pozitivan, okrenuti leđa lošim danima i ponovno probuditi uspavanu ljubav” – kratka je poruka ove nježne pjesme snažne poruke koju je Lana Pletkapić sugestivno prenijela.

Ako je ikad prikladno vrijeme za objavljivanje ovakvih pjesama, onda je to baš sada, kao protuteža suludoj užurbanosti, moranju, nedostatku istinske ljubavi i pozadinskim ratnim trubama.

Glazbu, aranžman i produkciju radio je  Sandro Bačić, stihove je napisao Dinko Fazinić, a pjesmu su uz Lanu Pletikapić snimi Daria Rac i Lana Stajić na back vokalima, Paul Kempf na klaviru, Tin Džaferović na kontrabasu, dok je gitaru i bubnjeve odsvirao Sandro Bačić.