Still Corners pustili u pretprodaju posebno reizdanje albuma “Strange Pleasures”
9. svibnja 2023.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Still Corners pustili u pretprodaju posebno reizdanje albuma “Strange Pleasures”

Still Corners, svjetska dream pop senzacija, koja je više puta dolazila u Hrvatsku, najavila je turneju povodom 10 godina albuma “Strange Pleasures”.

Uz turneju, u sklopu koje se vraćaju u Hrvatsku, upravo su najavili i izlazak posebnog obljetničkog reizdanja albuma i to na prozirnom zelenom vinilu koji od sada možete i prednaručiti OVDJE. Album je remasterirao John Davis u studiju Metropolis London kroz koji su prolazili Led Zeppelin, Nick Cave, The XX i drugi. “Učinio je nevjerojatan posao i zvuči odlično”, rekli su iz benda.

Vinil dolazi u gatefold pakiranju s tekstovima pjesama po prvi put, zajedno s posterom “Strange Pleasures” i download kodom za besplatno preuzimanje bonus pjesme “We Have the Future on Tape”. Uz vinil najavili su i posebno CD izdanje, a remasterirani album objavljen je na streaming servisima i Bandcampu.

“Sjajno smo se zabavili pakirajući ovo samo za sve vas”, rekli su Still Corners.

Bend će krenuti i na ljetnu turneju kako bi s publikom proslavio 10 godina spomenutog albuma, a među ostalim gradovima nastupit će ponovno i u Zagrebu. Koncert je na rasporedu 3. kolovoza, mjesto održavanja je klub Močvara, a organizator je Hangtime Agency.

Ulaznice možete kupiti po early bird cijeni od 20€ do 20.5. ili do isteka zaliha u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) ili online preko njihovog webshopa.

IZVJEŠĆE/FOTO: Povratak Still Cornersa u Boogaloo – večer kada je romantika vladala

IZVJEŠĆE/FOTO: Still Corners + J. R. August – da je dulje trajalo, ne bi valjalo!

Intervju sa Still Corners: “Obožavamo Denis & Denis, klasične 80-e, fantastični su”