Grupa The Splitters novi album “Role filmvoa” odsvirat će uživo u Saxu
12. svibnja 2023.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

Grupa The Splitters novi album “Role filmvoa” odsvirat će uživo u Saxu

The Splitters nakon nastupa na ovogodišnjoj Dori i Zagrebačkom festivalu uskoro stižu pred zagrebačku publiku.

Jedan od najperspektivnijih splitskih bendova nastupit će 20. svibnja u klubu Sax!, a to će ujedno biti i promocija njihova novog albuma “Role filmova”.

Osim naslovne pjesme izdanja, na albumu će se naći neki njihovi dobro poznati hitovi uključujući singlove “Barbara”, “Izgubljeni grad”, “Svjetlost” te “Lost and Found”, ali i dosad neobjavljene pjesme. Album će ekskluzivno biti objavljen digitalno 19. svibnja, dan prije koncerta, a njihov nastup u klubu Sax! jedinstvena je prilika da sve ove pjesme poslušate uživo.

Dečki su ostvarili zapaženi rezultat na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Lost and Found”, koja je nekoliko tjedana bila među najemitiranijim pjesmama liste HR Top 40, a s pjesmom “Svjetlost” nastupili su na Zagrebačkom festivalu. Osim na Dori i Zagrebačkom festivalu, publika je Splitterse mogla vidjeti na prošlogodišnjem INmusic festivalu, Mudri Brk Festivalu, ali i na samostalnim koncertima diljem Lijepe naše.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi).

Ulaznice za njihov zagrebački koncert možete nabaviti u sustavu Entrio.

Foto: Marita Bulimbašić