Izgubljeni Vikend, projekt Josipa Radića, objavio pjesmu s bendom Pavel
23. svibnja 2023.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Izgubljeni Vikend, projekt Josipa Radića, objavio pjesmu s bendom Pavel

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom i Johnom iz M.O.R.T.-a , glazbenici okupljeni oko autora Josipa Radića u projektu Izgubljeni Vikend donose još jednu suradnju.

Pjesma “Nemoj se obazirat na nas” nježna je posveta roditeljstvu i svim izazovima koje don osi, a otpjevali su je Antonia i Aljoša iz benda Pavel.

“Aljošu i mene dirnule su riječi pjesme, s obzirom na to da smo roditelji koji će vrlo vjero jatno doživjeti i proživjeti ovo što smo otpjevali. Sretna sam da smo ovom suradnjom s Josipom i Izgubljenim Vikendom zaokružili naš zajednički glazbeni sentiment”, otkrila je Antonia Matković Šerić, dok je Aljoša Šerić istaknuo: “Josip je frustrirajuće talentiran tip, a moja frustracija se samo povećala kad sam prvi put čuo demo pjesme. ‘Nemoj se obazirat na nas’ bila bi jedna od udarnih na nekom od prvih albuma Pavela, volio bih da su to moji stihovi. Nisu, Josipovi su i Josip me zato živcira.”

Izgubljeni Vikend projekt je Josipa Radića, ujedno i autora koji stoji iza priča Valentino Bošković i Kensington Lima, u kojem poziva svoje glazbene prijatelje i kolege da zajedno izgube vikend surađujući na novim pjesmama. Do suradnje s Pavelom došlo je sasvim spontano i logično, budući da je Josip, između ostalog, i basist benda. U kreiranju ove zajedničke pjesme sudjelovali su svi članovi benda, a snimljena je u Penthouse studiju Tonija Tkaleca, gitarista Pavela.

“Ovo je pjesma iz perspektive roditelja, i to ne samo onih koji su trenutno umorni i pospani”, zaključuju Pavel i Izgubljeni Vikend.

Foto: Goran Berović