Dino Merlin nastavlja turneju “Mi” iz pulske Arene!
28. svibnja 2023.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Dino Merlin nastavlja turneju “Mi” iz pulske Arene!

Nepresušna energija, vatromet emocija, umjetnički spektakl i nadaleko poznata magija glazbenog čarobnjaka ponovno će opčiniti domaću publiku.

Nakon nekoliko mjeseci nestrpljivog iščekivanja i na radost mnoštva njegovih obožavatelja, legendarni sarajevski umjetnik Dino Merlin najavio je upravo još jedan veliki koncert na jednoj od najljepših pozornica na svijetu – u subotu 12. kolovoza nastupit će treći put u pulskoj Areni! Nastavak je to njegove aktualne megauspješne turneje “Mi” koja je i prošle godine odzvanjala u hrvatskom medijskom prostoru s naslovima poput “rasprodano” i “spektakl”.

Merlinova putujuća glazbena čarolija i rasprodana dvoranska turneja počela je u jesen dvostrukim koncertom u Rijeci, nastavljena pred deset tisuća Dalmatinaca u Dvorani Krešimir Ćosić u Zadru, oduševila Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom ispunili rasprodanu dvoranu Gradski vrt u Osijeku, a 2022. godina zaključena je rasprodanim koncertom u Areni Varaždin i nezaboravnim ulaskom u novu 2023. godinu u Dubrovniku. Stoga, ne čudi, koliko se željno iščekivao njegov povratak i nastavak turneje po Hrvatskoj koja će se u punoj veličini doživjeti upravo u očaravajućem ambijentu očuvanog rimskog koloseuma starog gotovo 2000 godina. I to točno nakon 6 godina, u istom prostoru, jer Dino Merlin pulsku Arenu 2017. godine rasprodao je u rekordnom roku.

Publika će pored najnovijih hitova i omiljenih pjesama iz njegove bogate glazbene karijere, koja uspješno traje četrdeset godina, uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizualna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske glazbene čarolije po kojoj su prepoznatljivi koncerti ovog slavnog kantautora.

“Da samo znate koliko se radujem ljetu i mojoj trećoj pulskoj Areni. S ushićenjem čekamo duge tople noći na otvorenom i neke nove ljude da nam se pridruže u ovoj našoj priči ‘Mi’. Publika, tisuće glasova spojenih u jedno, iskrena emocija u svakom pogledu, u svakom glasu, na dodir svake ruke, to smo ‘Mi’. Vjernost i ljubav moje publike za mene je koktel života nakon kojeg ne osjećam umor, iscrpljenost, nego se osjećam doista kao da letim. Pa kad mi kažu da sam glazbeni čarobnjak, rado odgovorim da ja samo živim u najljepšoj bajci koju iz koncerta u koncert, iz jedne posebne večeri u drugu ispisuje moja publika”istaknuo je raznježeni glazbeni velikan.

Ulaznice za koncert Dine Merlina u pulskoj Areni, u sklopu Adria Summer Festa bit će puštene u prodaju u srijedu 31. svibnja na web platformi i svim prodajnim mjestima Adriaticketa. A za one najnestrpljivije koji ovo ljeto žele što prije provesti noć uz svog glazbenog idola, vrijedi napomenuti kako će treću godinu zaredom, Dino Merlin 24. lipnja nastupiti u Porto Montenegru, također na open-air pozornici.

Foto: Andrej Misirlić