Otkazan Hoomstock festival!
5. lipnja 2023.
Nikola Knežević (2826 Članci)
Podijeli

Otkazan Hoomstock festival!

Organizatori Hoomstcok festivala, koji se trebao održati 30. lipnja i 1. srpnja, objavili su na društvenim mrežama kako je festival otkazan.

“Ova teška odluka donesena je nakon pažljivog razmatranja i procjene okolnosti s kojima smo se suočili. Iako smo uložili velike napore u pripremu festivala, nažalost nismo u mogućnosti osigurati sve što je potrebno za njegovu provedbu. Ova odluka nije donesena olako, već je rezultat neprospavanih noći i briga da sve ispadne kako treba da vam pružimo najbolje iskustvo te dugotrajne uspomene. Razumijemo da će ova vijest izazvati razočaranje među vama, kao i kod nas, i iskreno se ispričavamo zbog bilo kakve neugodnosti koju ovo može prouzročiti”, ističu.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će automatski izvršen, a novac bi trebao sjesti na račun povezan s karticom pomoću koje je obavljena kupovina kroz tjedan dana. U rijetkim slučajevima to može potrajati i nekoliko dana dulje. Povrat novca za ulaznice kupljene bankovnom transakcijom preko www.entrio.hr potrebno je zatražiti isključivo putem web forme najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.