“Pasta Italiana” Vojka Vrućine na prvom mjestu u trendovima YouTube-a
7. ožujka 2018.
Music Box (10076 Članci)
Podijeli

“Pasta Italiana” Vojka Vrućine na prvom mjestu u trendovima YouTube-a

“Pasta Italiana”, drugi singl Vojka V na kojem gostuju Krešo Bengalka i Tonči Huljić, od dana objavljivanja prva je u YouTube trendovima u Hrvatskoj! Huljofon je napravio svoje, Vojko još uvijek nije napustio limuzinu, sva pasta je pojedena, a Bengalka zna ljude na vratima.

Album “Vojko” već je skuhan, spot za novi singl je u pripremi, a do tada će “Pasta Italiana” prebaciti milijun YouTube pregleda – svi jedemo iz Vojkove ruke! Rino Barbir isporučio je spot koji je savršeno dočarao ono što je malo tko očekivao – suradnju Vojka V, Kreše Bengalke i Tončija Huljića. Tonči voli sve pomaknuto i to je njegova normalnost, zato je i odmah pristao odrepati vers i pojaviti se u spotu – estrada i underground su se sudarili, izrodilo se nešto o čemu svi imaju svoj sud, ali samo su se Vojko V i Krešo Bengalka usudili.

Vojko V i Krešo Bengalka najnovija su imena u rosteru Croatia Recordsa – hip-hop i trap scena nesumnjivo će dobiti mjesto koje zaslužuje u radijskom eteru, rime će se i dalje ispaljivati kao rafali, opaki pogledi i krivi osmijesi postat će još prepoznatljiviji.

Glazbu za “Pastu Italianu” potpisuje Vojko, tekst Vojko i Bengalka, a mix i master uradio je VRH koji se također pojavljuje u spotu – niti VRH pasti nije mogao odoljeti.