Gibonni najavio veliki koncert u Areni Varaždin
17. lipnja 2023.
Music Box (11067 Članci)
Podijeli

Gibonni najavio veliki koncert u Areni Varaždin

Nakon veličanstvenih rasprodanih koncerata u zagrebačkoj Areni u ožujku ove godine, Gibonni je najavio veliku proslavu 35 godina karijere i u Areni Varaždin! Koncert će održati u subotu, 9. prosinca ove godine, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim.

Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte.

Koncert u Areni Varaždin jedinstvena je prilika da poslušate presjek njegovih hitova, a Gibonni je najavio kako će na varaždinskom koncertu pjevati uz vrhunski bend. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim.

Foto: Nikola Knežević