Objavljen drugi dio glazbenog lineupa festivala Graffiti na Gradele
28. lipnja 2023.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Objavljen drugi dio glazbenog lineupa festivala Graffiti na Gradele

Ostalo je manje od mjesec dana do ekstra vrućeg izdanja ovogodišnjih Graffita na Gradele, a glazbenom lineupu se pridružuju nova imena koja će atmosferu u Bolu dovesti do usijanja.

Vojko V, Hiljson Mandela, TTM, Miach, 2 kitice i Baks, bengeri su koji se pridružuju već najavljenoj ekipi koju čine 30 Zona, 2xŠihta, Krešo i Žuvi, Bore Balboa i Sjena, a čije ćemo nastupe gledati u bolskom 585 Clubu. Ovogodišnji GNG trajat će duže, čak 5 dana od 26.- 30.7.2023., a osim online, od danas su u prodaji i fizičke festivalske ulaznice.

Jezgra festivala i ove godine je oslikavanje bolskih zidova muralima i graffitima. Glavnu postavu čini dobro uigrana GNG ekipa s regionalnim i stranim lineupom  koja je svojevrstan warmup odradila prošli tjedan u zagrebačkom Lemon Marketu na druženju. Tradicionalno će se oslikavati zidovi na Bijeloj kući i oko nje, a sve će biti u znaku crtanja, plesanja, radionica, druženja, kupanja, sunčanja… GNG ekipa ove godine pripremila je i poseban festivalski merch, pa ćete tako kući moći ponijeti Graffiti na Gradele čarape te ručnike za uspomenu na nezaboravno ljeto na omiljenom nam otoku. Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja sto godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam.

Ulaz na sva dnevna događanja i radionice na festivalu je besplatan, dok će se za večernje koncerte prodavati festivalske ulaznice koje možete nabaviti po cijeni od 25 eura na Entrio prodajnim mjestima, kao i u Zagrebu – Drito bar i Dirty Old Shop te u Splitu Lumer shop i Garica shop.