Mile Kekin najavio zagrebačku koncertnu promociju albuma “Nježno đonom”
17. kolovoza 2023.
Music Box (11094 Članci)
Podijeli

Mile Kekin najavio zagrebačku koncertnu promociju albuma “Nježno đonom”

Jedan od najpoznatijih domaćih pop-rock kantautora, Mile Kekin, održat će promociju svog drugog samostalnog albuma „Nježno đonom” u petak, 10. studenog u Vintage Industrialu.

Bogati presjek snažnog i prepoznatljivog autorskog potpisa, sastavljen od uspješnica samostalne karijere, ali i dobro poznatih hitova nastalih pod okriljem Hladnog Piva, Mile će upotpuniti pjesmama s novog albuma koje polako, ali sigurno pronalaze svoje mjesto na playlistama brojnih domaćih radio postaja.

Po svojoj objavi album „Nježno đonom” kritika je okrunila lovorikama te se izdanje već našlo na listama ponajboljih izdanja prvog dijela 2023. godine. Da su i slušatelji suglasni s pozitivnim recenzijama struke potvrđuje činjenica kako je na Miletovim ljetnim koncertima publika zazivala izvođenje pjesama  s novog albuma poput „Ratnik svjetla”, „Zubić vila” i „Pater familias”.

Promocija albuma „Nježno đonom” održat će se u pratnji peteročlanog benda sastavljenog od iskusnih aktera domaće scene, a to su Mark Mrakovčić, Danko Krznarić, Andrija Lazo, Mario Petrinjak i Viktor Slaming. Mile Kekin će naglasak staviti na dvanaest novih skladbi, ali će set listu upotpuniti i brojnim hitovima koje je napisao unazad nešto više od trideset godina aktivnosti na glazbenoj sceni.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 12 eura, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 15 eura. Pretprodajno mjesto je Dirty Old Shop (Tratinska 34), a možete ih kupiti i online u sustavu Entrio.hr.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

Foto: Manuel Perlić