JAVI SE! U potrazi smo za novinarima, recenzentima i fotografima volonterima!
15. listopada 2023.
Nikola Knežević (2778 Članci)
Podijeli

JAVI SE! U potrazi smo za novinarima, recenzentima i fotografima volonterima!

Pratiš glazbenu scenu, domaću i stranu, detaljno poznaješ glazbu i glazbene žanrove, želiš objektivno reći svoje mišljenje o nekom albumu, koncertu ili festivalu? Javi nam se! Voliš fotografirati, obožavaš koncertnu fotografiju i koncerte? Tu smo!

Music Box je u potrazi za novinarima, recenzentima i fotografima! Ovaj glazbeni portal djeluje od 2017. godine i do danas se svrstao među najcjenjenije glazbene medije u Hrvatskoj. Pratili smo sva najvažnija koncertna i festivalska događanja u Hrvatskoj i regiji, posjetili i neke od najvećih svjetskih festivala i koncerata diljem Europe, izvještavali s njih pisanom riječi i fotografijom. Svo ovo vrijeme portal je funkcionirao isključivo volonterski, stoga tražimo entuzijaste, poznavatelje glazbene scene, fotografe, a koji bi htjeli svoje slobodno vrijeme iskoristiti za pisanje ili fotografiranje. Javite nam se za sve detalje na e-email nikola@music-box.hr.

Bilo da si koncertna posvuduša ili lik koji želi biti između publike i pozornice te zabilježiti i jednu i drugu stranu, javi nam se. Možda možemo zajedno pisati neku novu budućnost!

Foto: Nikola Knežević