PipsChips&Videoclips najavili koncert u Rijeci!
23. listopada 2023.
Music Box (10879 Članci)
Podijeli

PipsChips&Videoclips najavili koncert u Rijeci!

Grupa PipsChips&Videoclips dolazi u riječki Pogon kulture u subotu 3. veljače 2023. i to u sklopu turneje kojom promoviraju novi album “Vesna”.

Ranije najavljen singlovima „Pariz“ i „Većinom“, dugoočekivani novi studijski album Pipsa prvo je album izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela „Walt“. “Vesna” broji osam pjesama, a glazbu i tekst potpisuje Dubravko Ivaniš. Marko Levanić i Ivan Božanić zaduženi su za produkciju i aranžmane, a za miks i mastering Pavao Miholjević i Jurica Ferina. Naslovnicu albuma potpisuje Nikolina Ivezić, a sniman je u studiju “Dan, Mrak”.

Na albumu je Dubravko Ivaniš uz vokal svirao i klavijature. Njih je svirao i Ivan Božanić uz gitaru, a na klavijaturama i basu je Marko Levanić. Krunoslav Tomašinec je na gitari, Zdeslav Klarić na klaviru, Pavle Gulić na bubnju, a prateći vokali su Ivana Starčević, Jadranka Ivaniš i Lucija Ivaniš.

Album “Vesna” objavljen je za LAA i dostupan na većini streaming servisa i YT kanalu Pipsa, a CD će biti u svim boljim shopovima od sljedećeg tjedna.

Prva prilika kada će se moći čuti nove pjesme u Rijeci, kao i diskografski presjek Pipsa, bit će u Pogonu kulture 3. veljače 2023.  Ulaznice su u prodaji od 23. listopada po early bird cijeni od 13 eura. Ta cijena vrijedit će do 31. prosinca, a dan nakon penje se na 15 eura. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 18 eura. Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima i Entria, kao i online, te u Dallas Music Shopu.

Foto: Nikola Knežević