U prodaji ulaznice za MENT 2024 koji je otkrio i prve govornike, ali i novitet – CE/MENT
23. listopada 2023.
Nikola Knežević (2778 Članci)
Podijeli

U prodaji ulaznice za MENT 2024 koji je otkrio i prve govornike, ali i novitet – CE/MENT

2024. godine MENT festival se za svoju desetogodišnjicu produjuje za jedan dan, pa će tako trajati od 21. do 24. veljače, a zatvorit će ga CE/MENT.

CE/MENT je potpuno novi dio MENT-a usmjeren na elektroničku glazbu glazbu. U petak, trećeg dana showcase festivala, dio konferencije bit će posvećen isključivo elektroničkoj glazbi i elektroničkom programu u pojedinim prostorima, dok će u subotu biti održan završni ples u Kinu Šiška.

1. dan, srijeda, 21. veljače, rezervirana je za koncerte otvorenja u Kinu Šiška od 19 sati. Drugog dana, 22. veljače na rasporedu su konferencije od 10 do 18 sati, te koncerti na raznim loakcijama od 19 sati. U petak, 23. veljače očekuju nas konferencije + CE/MENT konferencija od 11 do 18 sati, kao i koncerti na raznim mjestima od 19 sati. U subotu, zadnjeg dana, očekuje nas zatvaranje u Kinu Šiška od 20 sati uz CE/MENT.

U prodaji su super early bird ulaznice za MENT 2024 i to isključivo do 10. studenog. Možete ih kupiti OVDJE.

Nedavno su otkriveni i prvi govornici MENT-a, a to su Anne Runge (Fusion Festival, Njemačka), David Čajčík (Heartnoize Promotion, Češka), Inês Henriques (MIL, Musicbox, Portugal), Ivan Novak (Laibach, Slovenija), Keith Miller (Bad Vibrations, Wide Awake, UK), Laura Tandarić (Močvara, Hrvatska), Roxane Dumoulin (ATC uživo, UK), Sanjin Đukić (LAA, Pola, Hrvatska), Sindri Ástmarsson (Iceland Airwaves, Island) i Tatiana Lehocká (Sharpe Festival, Slovačka).