Massimov posljednji koncert ovoga tjedna na velikim platnima diljem regije
3. studenoga 2023.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Massimov posljednji koncert ovoga tjedna na velikim platnima diljem regije

Iako je iza nas gotovo godina dana od posljednjeg Massimovog koncerta – spektakla u Areni Zagreb, u našim ušima, ali i u našim srcima i dalje odjekuje njegov neponovljiv glas.

Upravo zato na prvu godišnjicu njegova koncerta života 5. studenog 2023. u Cinestar kinima diljem regije prikazat će se jedinstvena projekcija ovog spektakla. Uz prvo prikazivanje Massimova koncerta u Areni na velikom platnu, ovom će prilikom biti viđeni i do sada neobjavljeni kadrovi pripreme koncerta, snimani na probama s bendom, gostima i produkcijskom ekipom prije i nakon Arene. Koncert će istovremeno biti prikazan u 22 kina, u gotovo svim Cinestar kinima u Hrvatskoj, te u kinima u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Tuzli. 

Veliko platno je medij koji na doista poseban način dočarava čaroliju zvuka i slike, pogotovo kad je u pitanju netko tko je toliko pažljivo birao svoju glazbu. Snimka koncerta u kinima će se prikazivati samo na ovu obljetnicu, u nedjelju 5. studenog i nema reprizu. Ulaznice su dostupne na Cinestarcinemas.hr.

Foto: Nikola Knežević