Omiljena sinjska četvorka M.O.R.T. u ožujku nastupa u Tvornici kulture
5. studenoga 2023.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Omiljena sinjska četvorka M.O.R.T. u ožujku nastupa u Tvornici kulture

Omiljena sinjska punk blues rock četvorka M.O.R.T. održat će veliki koncert u Tvornici kulture. Gotovo godinu dana nakon objave hvaljenog petog studijskog albuma ”Samo hrabro i bezveze!”, u subotu, 2. ožujka 2023. godine, M.O.R.T. će nastupiti u Zagrebu.

Nakon brojnih festivalskih i klupskih nastupa, slavlje će novog izdanja hrabro zaokružiti i koncertom u Velikom pogonu. Opasni riffovi, razorna ritam sekcija, sirova svirka i katarzična izvedba ujedinit će energije benda i publike u Tvornici kulture u ožujku sljedeće godine. ”Samo se ti smiji”, ”Mali Isus”, ”Buka u glavi”, ”Draga majko”, ”Nibiru”, ”Nina”, ”Na cesti”, ”Plamen što kriješ” i ”Olovni vojnici” napokon će odjekivati u Šubićevoj. John, Zvrk, Kikos i Mile spremni su još jednom pokazati Zagrepčanima svoj sinjski punk blues rock.

Ulaznice po early bird cijeni od 13 eura potražite u Tvornici kulture, na svim prodajnim mjestima ili online na Entrio.hr. Regular cijena ulaznice iznosit će 15 eura, dok će na dan koncerta za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 17 eura.

Foto: Marko Ristić/Zamrznuti tonovi