Izgubljeni Vikend donosi svoj prvi blagdanski singl “Kitimo naš prvi bor”
5. prosinca 2023.
Music Box (11096 Članci)
Podijeli

Izgubljeni Vikend donosi svoj prvi blagdanski singl “Kitimo naš prvi bor”

Autor i glazbenik Josip Radić sa svojim glazbenim projektom Izgubljeni Vikend donosi novu pjesmu – ovog puta riječ je o blagdanskom singlu “Kitimo naš prvi bor”, koja prikazuje božićno raspoloženje unutar četiri zida, daleko od adventske ponude, preskupih hot dogova i smrznutih stopala.

Nakon zajedničkih pjesama s Yayom, Johnom iz MORT-a te bendom Pavel, Izgubljeni Vikend donosi pjesmu koju je ovaj put otpjevao njen autor te pokretač čitave priče, Josip Radić. “Pjesma se pojavila tijekom jednog izgubljenog vikenda, u samom foto finišu studenoga stoga nije bilo vremena za predugo razmišljanje i organizaciju gostovanja nekog drugog pjevača ili pjevačice – dobili ste mene, žao mi je! No, bonus je vokalni prvijenac četverogodišnjeg Frane Radića koji se našao u kućnom studiju tijekom snimanja demo verzije pjesme” otkriva.

Uz Josipa Radića, koji je osim za dio pjevačkih i odsviranih dionica, uz Vedrana Baotića zaslužan i za produkciju pjesme, u njenom kreiranju je sudjelovao i klavijaturist Jurica Hotko, a objavljena je u samostalnom izdanju Izgubljenog Vikenda. Za vizual pjesme zaslužan je ilustrator i dizajner Boris Pleša.

Nadam se da će nam svima uspješno dosaditi već krajem prosinca, kao i sve ostale božićne pjesme, ali se svejedno nadam njenom povratku i dogodine!” kratko poručuje Josip Radić koji autorski stoji i iza bendova Kensington Lima i Valentino Bošković.

Foto: Filip Kovačević